2013 oktoober 17 Hea inimene!

Hea inimene!

Olen ilmselt võlgu selgituse, miks minusugune Tallinna linna volikokku kandideerib. Selleks on kaks põhjust, üks selline pisikene ja teine suur ja sisuline.

See väiksem põhjus seisneb selles, et soovin kandideerides oma erakonnakaaslasi Tallinnas toetada.

Suur ja sisuline põhjus on järgmine. Ma usun, et suuremal osal tallinlastest on juba ammu mõõt täis sellest, kuidas linnas ainuvõimu kuritarvitav Keskerakond nendega käitub. Nad on selge mõistuse ja avara silmaringiga inimesed ja saavad suurepäraselt aru, kuidas neid päevast päeva haneks tõmmatakse, lollitatakse ja nende oma raha eest ära ostetakse.  Vaatasin neid augusti lõpul linnatänavatele ilmunud linnavõimu plakateid ja mõtlesin – puudu on veel vaid plagu riigireetur Simmi pildi ja üleskutsega „Ära reeda isamaad!“ No kaua me seda meie endi üle irvitamist lubame?

Tegelikult tuleks ka kõigile telekas jooksvatele linna korraldatud mis iganes ürituste klippidele lisada tekst: „Tähelepanu! Tegemist on tallinlaste poolt kinni makstud Keskerakonna reklaamiga. Kaebuste esinemisel ja väärnähtude püsimisel pöörduge valimiskastide poole.“

Ja seda tulebki teha.

Üks asi on koomikuks muutunud tsaari ja tema abiklounide üle ilkuda ja irvitada. Endal ehk on tuju parem, aga sellest on ju vähe abi. Kõige lollim on abitult käsi laiutada ja mõelda, mis siin ikka teha annab. Annab ikka küll! Ja esimene asi, mida teha saab, on minna valima! Ja nii, nagu rändab otse Sinu postkastist makulatuuri kogu see linnapropaganda, tuleks teha ka tänase linnavõimuga. Mine tea, ehk tuleb sest peale ümbertöötlemist isegi midagi asjalikku välja.

Nii et kui Sa oled pööranud tänasele linnavõimule selja, siis pööra ringi ja tule valima.

Tagasi blogisse